Sunday, May 23, 2010

aku da terkene ke hah...????


hahaha....tajuk nak best je kn....sebenarnye aku xkena pape pn tp juz kene tag jep....ini sume gara-gara memiliki rumet sorang blogger. Die ada bwt satu entry pasal 23 mengenai Cik Fafa Shumel dan telah men tag aku di entry tu. Sebenarnye ni 1st time neh aku kene tag. Sepanjang jadi blogger satu tahun lebih x penah lagi aku kene tag. Ok xmau citer panjang-panjang jom catch it

.:: 23 about me ::.

  • em...nak mule ngan ape eh???ok nama kot...nama diberi --->N.U.R A.M.E.L.I.A S.Y.I.R.E.E.N B.I.N.T.I J.A.M.I.N.K.H.I.R.I, panggil jek aku AMY
  • umor aku tahun ni 21 tahun (tapi blom lg tggu bulan 9 eh)
  • mulut slalu cakap suke warne biru tapi naluri aku slalu pilih warna kuning
  • sangat gila akan cheese cake n cheese tart
  • ada kasut sukan saiz 3
  • aku rase marah kalo orang cakap aku jiwang tapi tu la hakikat sebenarnye....keh3
  • sorang yang sangat banyak cakap tak henti2 kecuali kalo tido
  • alergic akan sayur-xleh telan r...huuu
  • sangat lembab kalo makan-kire butir nasik kot agaknye
  • baru bine playground dalam hati 1 bulan yang lepas--mudah-mudahan xretak
  • classmate aku cakap aku jalan cam gangster tapi dorang tak taw aku ni ayu orang nye...hehehe
  • pernah dapat gelaran si tikus time kat PLKN tapi msk IPG pn aku still dpt gak nama2....adess...
  • ada 1 bantal busuk yang dibuat bersame rumet, die sponser kan kapas....shuwet gitu...hahaha
  • aku tersangat lah x leh tido kalo xde kain....peluk towel pn jd lah asal kan bende tu kain
  • sangat suke minum ribena lemon-->sedap wooo...
  • muke cam ganas tapi tak reti bawak motor--->tu kata2 adik aku yang best utk aku (wa takut jatuh ma....aiya...)
  • tak suke sakit n sangat takut untuk sakit--->sbb sakit tu sangat sakit
  • perkara paling sengal pasal aku bila malu nak pakai bedak sampai nak kene sorok dalam locker....hahaha ngeks btol time2....
  • budak cos Pendidikan Seni Visual
  • a teacher to be N daughter to teachers
  • minat seni Photography n simpan angan-angan nak beli DSLR.....nnt la eh...tggu kaya sket...hehehe



4 comments:

.fafa shumel. said...

hahahha...
bagusnye...
well done..

SaRa_wo Sensei said...

tahniah....
saya suka statement
playground dalam hati...dah declare rupanya kawan aku nie...hahahahah
maka cikgu amy sekarg dah berdua bkn berseorgn lg...hik3

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha... sudah ada taman dalam hati.. semoga kekal bahagia selamanya.. heee =P

jalan cam gengster, tapi ngaku ayu.. hihi :P

cikgu amie said...

Cik fafa: thanks
ASada:mmg ayu lah....hehehe