Tuesday, September 8, 2009

I love you

"I LOVE YOU".

Ku tujukan bait indah ini buat semua sahabatku yang sentiasa berada di sisi ku. Terutama sekali buat rumet aku yang slalu aku buat jd gelanggang bertikam lidah...hehe mish fafa a.k.a itin hehe...


FATIN
WAWA(walaupun xde mlm2 tp die ttp wish-thanks wawa utk bear yg comel2)
NADIA FARHAH A.K.A KOKNA
NADIA
SUHADA
ERNY
SHALINA
SARAH
ZULAIHA A.K.A EJUK
FAZILAH A.K.A MC SUE
FAZITA
HAKIMAH(thanks 4 da wish)


Firstly, thanks everyone for the special surprise. Aku terharu sangat bile anne masuk bilik tiba-tiba terus petik gitar nyanyi lagu happy birthday. then korang plak datang bawak kek yg memang feveret aku plak tu. Memang terharu sangat lah.




Untuk pengetahuan semua kad yang comel tu kak SUHA yang buat(senior psv) dan telah ditempah oleh atin n sarah kot(kalo x salah lah hehe).thanks kak suha.Coklat cadbury tu plak sebenarnya aku dapat time gaduh ngn atin dulu. die pujuk aku dgn bg coklat cadbury dgn air revive tersentuh sgt sbb die tau apa yang akuu suka. Pas ni nak gaduh lg lah bleh dpt byk coklat dgn revive kn...hehe gurau je ye mish fafa. Jgn amek ati ye.

2 comments:

.fafa mcBerry. said...

amboi

amboi

amboi

nak sangat ke gaduh2 neh....
merana jiwa dan raga ku u know.....

ekekeke......

nasib baik kek blueberry tu ko shuke...

seram gak xshuke kan...

rupe-rupenya sampai licin dye makan....

ish
ish
ish

SaRa_wo Sensei said...

hahha...
nie sayang lebih nie..
ada nama aku.
hahaha
hepi bufday amy..=p
jgn gaduh ngan mish fafa lagi yerrr