Saturday, April 2, 2011

Karya Tin Kosong

Assalamualaikum...slmt petang semua blogger-blogger. Arini tuan punya blog tak mau bebel-bebel panjang-panjang mcm slalu. Tapi juz nak upload projek yang penah tuan punya blog buat n description sikit-sikit jek pasal karya nih. Ok ni adalah karya pertama yang tuan punya blog buat utuk projek die. Tapi kene reject.

Alasan nye pic yang digunakan blur pada muka subjek.
Ok tuan punya blog pn tukar lah pic yang lain. N hasilnya macam ni


Pun sama jugak...kene reject lagi. Ok fikir punya fikir berhari-hari...maka dapat lah idea nih...
walaupun simple tuan punya blog puas hati sbb dh approve...hehehee

tadaaaaa...ni lah hasil nye. Jangan pening yek..huhuuu

Sedikit description:

Karya ini dihasilkan berdasarkan 1 tugasan yang diberikan dibawah kursus Pendidikan Seni Visual. Tema tugasan ialah Penantian dan lokasi yang dipilih ialah di stesen kereta api di sekitar Kuala Lipis.

Tajuk: Ku Tunggu Mu
Tema: Penantian
Media: Adobe Photoshop CS
Typeface:Alberta Extralight & adventura
Kamera: Sony Alpha DSLR A330
Tempat: Stesen Kereta api Padang Tengku



Sekian.
•.¸¸.•♥´Pengubat bosan.... •.¸¸.•♥´
(^____^)

2 comments:

Muhammad Ilham Baqti Bin Mohd Nor said...

wah, berphotoshoot kat stesen kereta api nampak. haha.

amie said...

heheheeee...p la ajk akmal try kt c2..syiok wo....