Tuesday, April 27, 2010

Maaf utk dia


Aku dan kamu!!!!


Awk sy mntk maaf sangat2. Saya xde niat pn nak sakitkan or kecik kan ati awk. Sy tak sengaja time2. Bila awk mula diam, sy pn ikut diam lah. Bukan x terdetik di hati saya nak tegur awk. Tapi saya tak tau mcm mn nak tegur awk. Stupid kn. Saya ni ego ke ha sbb xnk tegur awk???saya pn tak tau nak ckp cane. Saya sayang sangat2 kat awk. Tak mau bagi awak nanges tapi saya gagal. Saya da bagi awak nanges. Saya tau awk manja tp saya tak pandai nak ikut rentak awak2. Saya memang nak mintak maaf ngan awk tapi saya malu. Kenapa saya tulis kat blog???kenapa tak cakap sendiri???sebab saya tak tau mcm mn nk b'depan ngan awk.

Awak pn satu knp nk terase ngan sy???awk pn taw kn saya mmg mcm ni. Tapi memang seryes saya xde niat pn nk bwt awk kecik ati time2. Apa yang bwt saya rasa lagi stupid bila tiap2 hari saya nanges pasal awak kecik ati ngn saya. Saya tak tau nape. Tapi saya rasa sedih sangat waktu tu. Bila jumpe depan2 bwt muka cool je. Konon2 tegar la tu. Tapi bila blakang2 saya nanges. Sengalkan.

Tapi nasib baik lah awak ni jenis yang mengalah....hehehe...siap pujuk belikan blueberry chesse cake lagi..tenkiu sgt2.mmg da lama tringin nak mkn pn. Tapi slalu pgi good point 2 xde pn. Mmg rezeki saya lah kot nak mkn kek tu dari awk...romantik la pulak....alahai.....huuuuuuu


Ok d kepenghujungan kata saya NUR AMELIA SYIREEN BINTI JAMINKHIRI ingin menyatakan bahawa saya mahu MINTA MAAF sama kamu FATIN BINTI ITHNIN diatas ketelanjuran saya mengecilkan hati kamu. Haraf kemaafan ini sampai ke hati kamu. JANJI TAK BUAT LAGI untuk minggu ni...hehehehe

4 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. tu la.. mulutt... x sayang mulutt ea.. keke :P

len kali minta maaf la dlu. kan org yg minta maaf awal2 tu lg bgus. xde la simpan2 sampai nanges2..

hee :P

semoga persahabatan itu kekal selamanya :)

cikgu amie said...

sibuk r abg salam neh....huhu segan sueda....

semoga persahabatan itu kekal selamanya :)

.fafa shumel. said...

olololohhh.....
ade nme saye la kt entry ni...
rase cm fofular lak..
ehem ehem...
thanks ya..
syg kamu sungguh taw!!

saifulzaininoderi said...

entri yang sangat naif.
bagus la.
kalau time aku dah agak berumur dan terbaca balik post ni mesti terharu.
haha.